Rezsiblöff

Címkék: Orbán

2016.03.07. 15:19

A „rezsicsökkentés” blöffje egyre nyilvánvalóbb. A társasház kiküldte az elszámolást, ebből kiderül, mennyit is spórolt meg nekünk a csökkenő rezsi kormánya: 2015-ben lakásonként havonta két-háromezer forintot. 2013-ban ez még csak havi ezer forint volt – és ez elég volt a 2014-es választási győzelemhez…

Havi háromezer forint! Azt hiszik, hogy ennyivel meg tudják vásárolni a támogatásunkat? Ennyi pénzért felejtsük el a kormány hűbéreseinek földvásárlására osztogatott milliárdokat, vagy a 2015-ben Matolcsynak adott kétszázötven-milliárdot? Ilyen nyomorúságos alamizsnával megvásárolható többmillió ember szavazata?

Kizárt dolog.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyretobbenegyrejobban.blog.hu/api/trackback/id/tr548451838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rustyjames 2016.04.02. 14:13:25

Sokan az anarchisták körében is hangoztatják , hogy sosem az embereket kell hibáztatni , de ennek a rezsimnek a hatalmát és az egész kapitalizmust az átlagember , a sok szerencsétlen birka tartja fent. A "rezsicsökkentés" meg egy elég rossz vicc, hiszen két kezemen se tudom megszámolni hány új adót vezettek be ,az a 3000 amúgy is aprópénz , főleg ezekhez képest.
A szabadság úgy tűnik nem is kell a népnek , csak egy komfortosabb diktatúra... "elmegy a rossz király (fidesz) , jön a ""jó"" király (maszop) és szerintük meg van oldva.

Aki jót akar magának és a többi embernek az nem támogat semmilyen pártot. Az összes párt és rendszer jól megérdemelt pusztulását másképp nem lehet elérni.
süti beállítások módosítása