Elég egy vörös sál, némi rendszerkritikus szónoklat, egy kis felszabadult lökdösődés a rendőrökkel, és máris széles népfront bontakozik ki  a lázadás szelleme ellen. Kormány és ellenzék, de még páran a szervezők közül is elhatárolódnak a november 17-i tüntetéstől. Mindenki nyugalomra szólít, az erőszak elutasítására, a mérsékelt hangvételre, komolyságra és megfontoltságra.

Hát ezt nekik! A kapitalizmus szar, és egyre csak szarabb lesz. Itt is, és mindenhol máshol is, az egész világon. A kizsákmányolás rendszere megbukott, a szemétdombra való. De nem fog magától eltűnni ez a rothadó rendszer. A kapitalizmust meg kell dönteni.

Minden okunk meg van rá, hogy ki akarjunk törni az értelmetlen robotolással,  nélkülözéssel , testünk és lelkünk megnyomorodásával telő életből, a kapitalizmus rabságából.

Élni akarunk, és aki az utunkba áll, azt el fogjuk söpörni. Nem vesszük be többé az ígéreteket, elég az agymosásból. Ettetek már minket eleget a „szocializmus felépítésével”, aztán a „fejlett Nyugat utolérésével”, átverés volt az egész.

Nincsenek többé illúzióink. A munkára és kizsákmányolásra, pénzre és profitra épülő rendszertől nem lehet várni semmit, csak még több nyomorúságot.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyretobbenegyrejobban.blog.hu/api/trackback/id/tr606922485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása