BpNO - Budapest Nem akar Olimpiát!

Címkék: Olimpia

2016.08.20. 16:26

Az Orbán-rezsim újabb remeknek vélt alkalmat talált, hogy önmagát fényezze és hatalmát fitogtassa: olimpiát akarnak rendezni. De Budapest nem akar Olimpiát!

  1. A nemzetközi versenysport egyre mélyebbre süllyed a korrupció és a doppingolás mocsarába. Az embertelen rekordhajsza és a versenyek jelentette üzleti lehetőség nem kíméli sem a sportolókat, sem a környezetet.
  2. Az olimpia és sok világverseny presztízse csökken, egyre inkább autoriter, a saját társadalmaiktól megszerzett pénzek kontroll nélküli elköltésében jeleskedő kormányok státusszimbóluma.
  3. Az olimpia nem gazdaságos! Vannak akik sokat keresnek rajta, de az árát a rendező országok társadalmaiból sajtolják ki.
  4. A magyar kormányzat legfontosabb célja a hatalom birtokosainak strómanjai és a hatalomközeli barátok, szomszédok, sporttársak további gazdagodása. Az olimpiára elszórni tervezett százmilliárdok ellenőrzés nélkül változnának át közpénzből magánpénzzé.
  5. Budapest nem akar újabb gigaberuházást! Parkjainkat folyamatosan ritkítják értelmetlen építkezéseik miatt, miközben fuldoklunk a rossz levegőtől. Semmi szükségünk az újabb értelmetlen presztízsberuházásokra!

 

A magyar kormány pályázik az olimpia rendezési jogára. A NOB 2017 őszén fog dönteni. Van beleszólásunk abba, mi fog történni! Ha elég hangos lesz a tiltakozás, nem fogják Budapestnek ítélni a rendezés jogát. Nem kívánunk a kormányzó rezsim belátására hagyatkozni: a döntéshozókat rá fogjuk kényszeríteni, hogy ne legyenek Budapesten olimpiai játékok! A társadalom többsége elutasítja, őrültségnek, pénzkidobásnak tartja az olimpia megrendezését. Az olimpia-ellenes tömegmozgalom fogja kimondani a végső szót.

Budapest Nem akar Olimpiát! BpNO   

A bejegyzés trackback címe:

https://egyretobbenegyrejobban.blog.hu/api/trackback/id/tr1610630572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miklós Kálosi 2016.08.25. 07:42:31

Mi az, hogy Budapest nem akar? Magyarország nem akar, így helyes, mert nem Budapest viszi el a következményekért a balhét, hanem az ország. Én azt mondom ;Állítsátok meg Orbán Viktort! Mint az eredeti szerző , én is időben szólok, nehogy késő legyen.

Paraphone 2016.08.25. 07:42:42

Magyarország Paks"-t sem akart. Láthattuk, milyen "heves" volt a tiltakozás, és milyen "eredményes".
Tartok tőle, hogy az olimpia elleni megnyilvánulás még halkabb, és haszontalanabb lesz.
süti beállítások módosítása