A fasizmus mibenlétéről

2013.12.31. 18:49

A fasiszták a kapitalizmus házőrző kutyái. (Ez csak egy hasonlat, az állatok természetesen soha nem annyira kegyetlenek mint egyes emberek.)

Az érthetőség kedvéért a kapitalizmust tekintsük egy olyan nagybirtoknak, aminek a közepén áll egy nagy kastély –ott lakik az uralkodó osztály, más néven burzsoázia. A kastély előtt láncraverve a házőrző, ölésre idomított fenevadak –ezek a fasiszták. Ezeket a jószágokat kölyökkoruk óta veréssel vadítják. (Ha megszűnik a gyermekbántalmazás, akkor kihalnak a fasiszták.) A birtokon él és dolgozik a személyzet, a cselédek, akik százszor annyian vannak mint uraik, mégis általában egész életükben eltűrik sanyarú sorsukat, a robotot, a nélkülözést. De időnként betelik a pohár: a nép fellázad és megindul urai és elnyomói kastélya ellen, hogy végett vessen az elnyomásnak, és visszaszerezze a saját maga által megtermelt javakat. Ilyenkor az urak elengedik a láncról házőrzőiket, akik vérre szomjazva rontanak a népre. Sok emberbe belemarnak, de a végén úgyis lecsapják őket. Erre a szép szerepre áhítozik a szélsőjobboldal (náci, fasiszta, hungarista, jobbikos, stb.) maroknyi csapata, ezért rángatják habzó szájjal pórázukat.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyretobbenegyrejobban.blog.hu/api/trackback/id/tr215719271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása